Post of the day

Laura Pausini ne koncert ne Londer per Sound of Change

Pas lindjes së Paoles se vogel, Laura Pausini është kthyer për të punuar. Këngëtarja ka shkuar në Londër, në skenën e një ngjarjeje te madhe bamirësie, “Sound of Change”, organizuar nga Frida Giannini dhe gjithe ekipi i Gucci (shtëpia e modës promovon fushatën Chime of Change dhe përpiqet të sigurojë edukim , shëndet dhe drejtësi…

Latest Posts

RSS

Laura Pausini ne koncert ne Londer ...

Pas lindjes së Paoles se vogel, Laura Pausini është kthyer për të punuar. K...

HIV: Nje superkomjuter zbulon
56964_web

Nje hulumtim ka përcaktuar strukturën e saktë kimike te kapsidës se HIV, nje proteine ​​që mbron...

Pirja e duhanit në plazh prane te tjereve mund të përkeqësojë cilësinë e ajrit në m&e... Pirja e duhanit ne plazh ndot ajrin me shume se ne qytet.